Hinnøyløpet 1974

Det åttende Hinnøyløpet – 1974:

Det deltok 520 løpere i årets Hinnøyløp. Også i år opplevde man rikelig av såkalte programhelter. (Det vil si kjente navn som er påmeldt, men som aldri stiller til start) Men dog – det er bra oppslutning – omtrent 100 flere enn i fjor. I forbindelse med årets Hinnøyløp er det kommet inn et hjertesukk fra mange kvinner. Hvorfor ikke legge inn en noe kortere distanse for dameklassene – enten fra Storjord eller Sørvikmark. Da vil mange flere av ”det svake kjønn” stille opp, påpekes det. Denne distansen kan også være et alternativ til de eldste herreklassene. En god ide som vi sender videre til rette adresse.

En annen ting som er blitt påpekt i år er at man til neste år må avvikle løpet adskillig tidligere. Det bør være unødvendig å vente så lenge med avviklingen bare for å få med noen få aktive løpere. Hinnøyløpet er for alle. Og de aktive har i år selv vist at de – i alle fall en god del av toppløperne – heller drar til Hammerfest enn å delta i hinnøyløpet.

Årets vinnere ble Børre Hansen og i år som i fjor, Sigrunn Pedersen i dameklassen.

Friske fjes fra årets Hinnøyløp:

Øverste rekke fra venstre: Halldis Østraat, Sverta, Elisabeth Schwer, Kilkam, Birgit Steiro, NNS og Astrid Eidissen, Bankene.

I midten HSA-karene 119 Per Olav Paulsen og kapt.ltn. Falch Olsen, samt stevneledelsen kom.kapt. K. O. Hegstad og ob.ltn. O. Holmestrand.

Nederste rekke fra venstre: Finn Nanseth, Div 6, Aud Rogde, Kombi, Marit Balswick Jakobsen, Harstad og start nr. 1, Terje Hartvigsen, B.foss yrkesskole.

%d bloggere liker dette: